fbpx

Geel Swert

Q&A VITESSE ABONNEMENT

Meest gestelde vraag:
Het abonnement gaat in op de dag dat je het abonnement aanschaft. Vanaf deze datum kun je alle wedstrijden van Vitesse bezoeken. De dag van de aanschaf is ook de dag waarop het abonnement stopt. Er zit een maand opzegtermijn op het abonnement. Bijvoorbeeld: je hebt op 20 januari een abonnement afgesloten en je zegt op 18 april je abonnement op. Je abonnement loopt dan door tot en met 20 mei. 

Wat houdt het abonnement in?  Het abonnement is een pilot voor 6 maanden waarmee je alle thuiswedstrijden van Vitesse kunt bij mag bij wonen. Maandelijks wordt automatisch een bedrag, al gelang de tribune van jouw rekening afgeschreven.

Loopt het abonnement vanzelf af of loopt het stilzwijgend door? Het abonnement is een pilot voor 6 maanden. Mocht de pilot slagen dan loopt het abonnement automatisch door.

Wanneer gaat het abonnement van start? Het abonnement gaat de 2e helft van het seizoen, dus januari 2020

Wanneer kan mijn abonnement ingaan? Het abonnement gaat in als je de eerste termijn betaald hebt.

Welke wedstrijden zitten in het abonnement? Alle eredivisie thuiswedstrijden, KNVB bekerwedstrijden, Play offs en eventueel alle Europese thuiswedstrijden.

Hoe moet ik het abonnement aanvragen?  Het abonnement  kun je online bestellen via www.geelswert.nl.

Heb ik een vaste stoel? Je hebt gedurende het aaneengesloten abonnement een vaste stoel. Zuid is uiteraard vrije stoelkeuze.

Kan ik mijn stoel uitkiezen? Je mag jouw stoel zelf kiezen uit de beschikbare stoelen.

Ontvang ik ook een wedstrijdpas? Je ontvangt voor het abonnement ook een pas. Deze wordt thuisgestuurd.

Is er een minimaal aantal maanden voor afname? Deze pilot geldt voor 6 maanden maar de minimale abonnementsduur is 3 maanden

 TARIEVEN
Wat kost het per maand? De prijzen van het abonnement zijn tribune gebonden.
·        Edward Sturing-tribune (Noord)            € 15,-
·         Charlie Bosveld-tribune (Oost)              € 20,-
·         Theo Bos-Tribune (Zuid)                       € 17,50
·         Just Göbel-tribune (West)                      € 25,-

Is er een jeugdtarief voor dit abonnement? Voor de jeugd zijn er speciale jeugdtarieven. De jeugd tarieven zijn op elke tribune 50% van de volwassen prijs behalve de Oost-tribune daar krijgt jeugd 75% korting op de reguliere volwassen prijzen.
·         Edward Sturing-tribune (Noord)            € 7,50
·         Charlie Bosveld-tribune (Oost)               € 5,-
·         Theo Bos-Tribune (Zuid)                       € 8,75
·         Just Göbel-tribune (West)                     € 12,50,-

       Zijn de prijzen op de tribunes in elk vak gelijk? Ja, de prijzen van het abonnement zijn tribune gebonden.


BETALING
Hoe verloopt de betaling? Voor de betaling is een automatisch incasso van toepassing. Maandelijks wordt het bedrag van jouw rekening afgeschreven.

Wanneer wordt de betaling afgeschreven? De automatische incasso is voor aanvang van de eerste van de maand waarin het abonnement ingaat.

Mijn incasso kan niet afgeschreven worden, wat betekent dat? Je krijgt na de mislukte incasso 1 keer een herinnering met de mogelijkheid deze over te maken. Verzuim je te betalen dan wordt het abonnement stopgezet.

Kan ik het abonnement ook in MijnVitesse kopen? Het abonnement is alleen online te koop. Voor hulp bij het bestellen van een abonnement online neemt dan contact op met fanservice 026 8807337 of per Whatsapp via 06 82 45 42 76.

BEEINDIGEN ABONNEMENT
Wanneer kan ik opzeggen?   Je kunt opzeggen vóór de eerste van elke maand met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Kan ik tussentijds opzeggen? Je kunt tussentijds opzeggen na een minimale periode van 3 maanden

Wat is de opzegtermijn? Het abonnement is maandelijks opzegbaar na een minimale periode van 3 maanden. Opzeggen kan per de eerste van de maand met in acht neming van een maand opzegtermijn.
Bijv. opzeggen per 15 maart betekent einde abonnement 30 april.

Overige vragen
Wat is het voordeel ten opzichte van een seizoenkaart?  Met het abonnement kun je alle thuiswedstrijden Vitesse bezoeken, dus ook de wedstrijd in de TOTO KNVB Beker. Het abonnement is flexibel, je kunt in en uitstappen wanneer je wilt met inachtneming van de regels hieromtrent. De afschrijving geschiedt maandelijks i.p.v in één keer of in 4 termijnen.

Loopt het abonnement door in tijdens de zomer en winterstop? Het abonnement is gebaseerd op 2-3 wedstrijden per maand en loopt het gehele jaar door.

Kan ik het abonnement ook in MijnVitesse kopen? Het abonnement is alleen online te koop. Voor hulp bij het bestellen van een abonnement online neemt dan contact op met fanservice 026 8807337 of per Whatsapp via 06 82 45 42 76.

Q&A HALVE SEIZOENKAART

Welke wedstrijden mag ik bezoeken? Alle eredivisie-thuiswedstrijden en de play offs  in de 2e helft van het seizoen

Is er ook een jeugdtarief? Ja, de jeugd tarieven zijn op elke tribune 50 % van de volwassen prijs behalve de Oost tribune daar heeft jeugd 75% korting op de reguliere volwassen prijzen.

Kan ik een halve parkeerkaart kopen? Een halve seizoensparkeerkaart is ook online te bestellen 
à € 45,-

Welke voordelen heeft mijn halve seizoenkaart nog meer? Met de seizoenkaart krijg je 10% korting in MijnVitesse

Vanaf wanneer gaat de seizoenkaart in? De eerste wedstrijd van de halve seizoenkaart is  Vitesse vs FC Emmen op 26 januari