fbpx

Geel Swert

Nieuwe seizoenkaart:

Samen achter Vites!

Ja, natuurlijk is het een vreemde tijd voor een seizoenkaartcampagne. Daar zijn we ons van bewust. Maar we hebben jullie nodig. We moeten hier samen doorheen. Je kan een nieuwe seizoenkaart aanschaffen en jouw club steunen op de hieronder beschreven manieren.

Motten ze Dan

Betaal 100% Als je kiest voor ‘Motten ze Dan!’, dan kies je ervoor om onze geel-swerte club volledig te steunen. Jij betaalt 100% van de seizoenkaart. En nog belangrijker: je steunt onze club onvoorwaardelijk, ook in het geval dat er geen wedstrijden met publiek mogen worden gespeeld. Je stemt ermee in dat Vitesse in dat geval geen verplichtingen meer heeft in verband met de aankoop van de seizoenkaart Motten ze Dan!

Samen Geel Swert

Betaal 100% en ontvang voucher Als je kiest voor ‘Samen Geel Swert!’, dan kies je ervoor om onze geel-swerte club te steunen, maar komt Vitesse jou tegemoet via een ticketvoucher of -tegoed ter waarde van 1/17e van het aankoopbedrag per wedstrijd die met beperkt of zonder publiek gespeeld wordt. Het tegoed kan je inzetten voor losse tickets in het seizoen 2021|2022. Je kan deze voucher ook gebruiken bij het aanschaffen van een seizoenkaart voor het seizoen 2021|2022. indien aan het einde van het seizoen 2021-2022 geen gebruik is gemaakt van de voucher, kun je een aanvraag indienen om de waarde teruggestort te krijgen op de rekening
 

Seizoenkaart op bedrijfsnaam? 
Klik dan op onderstaande knop.