fbpx

Geel Swert

Prijzen en uitleg seizoenkaartopties

Ja, natuurlijk is het een vreemde tijd voor een seizoenkaartcampagne. Daar zijn we ons van bewust. Maar we hebben jullie nodig. We moeten hier samen doorheen. Je kan jouw club steunen op de hieronder beschreven manieren. Voor alle opties geldt dat de seizoenkaart recht geeft op toegang tot de volledig voor publiek toegankelijke wedstrijden in de reguliere competitie, die in het seizoen 2020|2021 plaatsvinden in stadion GelreDome. Met afname van de seizoenkaart wordt ermee ingestemd dat Vitesse niet verplicht is om toegang te verstrekken, indien de overheid bepaalt dat er met beperkt of zonder publiek gespeeld moet worden. Vitesse garandeert dan ook geen toegang tot een minimaal aantal wedstrijden. De prijzen die wij hanteren zijn de early bird prijzen van seizoen 2019|2020. Hierdoor gaat bij niemand de prijs omhoog.

Motten ze Dan

Als je kiest voor ‘Motten ze Dan!’, dan kies je ervoor om onze geel-swerte club volledig te steunen. Jij betaalt 100% van de seizoenkaart. En nog belangrijker: je steunt onze club onvoorwaardelijk, ook in het geval dat er geen wedstrijden met publiek mogen worden gespeeld. Je stemt ermee in dat Vitesse in dat geval geen verplichtingen meer heeft in verband met de aankoop van de seizoenkaart Motten ze Dan!

Samen Geel Swert

Als je kiest voor ‘Samen Geel Swert!’, dan kies je ervoor om onze geel-swerte club te steunen, maar komt Vitesse jou tegemoet via een ticketvoucher of -tegoed ter waarde van 1/17e van het aankoopbedrag per wedstrijd die met beperkt of zonder publiek gespeeld wordt. Het tegoed kan je inzetten voor losse tickets in het seizoen 2021|2022. Je kan deze voucher ook gebruiken bij het aanschaffen van een seizoenkaart voor het seizoen 2021|2022.